postkasse er lige

Vælg den rigtige postkasse til det du har brug for

Den postmonterede postkasse er lige så vigtig et hæfteklamme i det amerikanske hjem som det hvide stakhegn. Post-monterede postkasser hjælper med at sikre, at postfartsselskaber nemt og sikkert kan levere din mail. Derudover giver post-monterede postkasser mulighed for at gøre deres vej til dit hjem for første gang for nemt at identificere beliggenheden. Fortsæt med at læse for ting at huske på, når du handler efter en post-monteret postkasse.

post-monteret postkasse

Æstetik: En dekorativ postmonteret postkasse er en effektiv måde at øge dit hjems bogstavelige klage. Ingen ønsker at komme hjem til en hæslig udkig postkasse, så det er vigtigt at tage din tid på at tilpasse sit udseende. Det hjælper med at starte ved at vælge dit ønskede materiale. Aluminium er langt og langt det mest populære valg her, men andre muligheder omfatter stål, plast og messing. Gennemse hver mulighed for at visualisere, hvordan hver enkelt vil se på din ejendom. Du vil også gerne tage lidt tid på at bestemme farven på din post-monterede postkasse. Sort er standarden her, men mange boligejere går med en mere dekorativ postkasse, der virkelig skiller sig ud. Frem for alt skal du vælge en post-monteret postkasse i en farve, der afspejler din ønskede stil.

Hvilke muligheder er der for at monter postkasser

post-monteret postkasse

Funktioner: Med hensyn til funktioner er der mange muligheder at vælge imellem. Den mest vigtige “funktion” at huske på er, om postkassen du overvejer, indeholder et indlæg. Mange af vores post-monterede postkasser leveres med et indlæg medfølger, men nogle gør det ikke. Det er vigtigt at være opmærksom på dette, når du handler rundt om vores post-monterede postkassevalg. Andre nyttige funktioner omfatter lås funktionalitet, avisholder, adress nummerering og bogstaver inkluderet og vejrbestandighed. Overvej dine behov og dine husstandsmedlemmer, når du overvejer yderligere funktioner.

Andre faktorer: Højden og vægten af ​​din bokse er også vigtig at overveje. Du vil overveje det område, hvor din post-monterede bokse vil leve. Hvis din post-monterede postkasse er for kort eller lang, vil mailbearbejdere have problemer med at overføre din mail fra deres køretøj til din bokse. USPS anbefaler, at postkasser er 40-45 tommer lange og 6-8 tommer tilbage fra kantstenen for optimal levering. Når du installerer din post-monterede bokse, anbefaler USPS, at din postkasse-base ikke er mere end 24 tommer under jorden. Husk alt dette, når du handler efter den perfekte postmonterede postkasse.

Postkasser før monteret til dit hjem

På Wayfair forsøger vi at sikre, at du altid har mange muligheder for dit hjem. Derfor har vi så mange postmonterede bokser til salg på vores hjemmeside, herunder postmonterede bokser fra mærker som Gibraltar Mailboxes og Special Lite Products. Vi vil gerne sørge for, at når du leder efter, hvor du kan købe postmonterede postkasser online, får du den, der passer til dig, hvad enten det er Mailsafe Locking 17 i x 13 i Aluminium Wall Mounted Mailbox, Titan Post Mounted Mailbox, eller noget helt andet og unikt for dit hjem. Vi har tusindvis af gode tilbud hver dag uden brug for en kupon. Der har aldrig været en bedre tid til at “Wayfair mine postmonterede postkasser”.