trapper bund

Trapper er det der giver dit hjem rustik

Egetrapper er så smukke, som de er elegante. Som et af de mest populære tømmer på markedet er det ikke svært at se, hvad der gør dem til en favorit blandt folkemængderne. Ikke alene er de stærke, men deres varme farve og naturlige mønster gør dem til et af de mest attraktive hårdt træer til rådighed. Hvis du vil have din trappe til at se godt ud i fremtiden, så er passende pleje og opmærksomhed et must. Disse er vores bedste tips til at passe på din egetrætrappe.

Omsorg for din trappe:

Eg er et smukt tømmer, så vi forstår at du ikke vil dække det med tæppe eller maling. Men hvis din trappe er helt ny, så anbefaler vi, at du olier det og endda lakerer det så hurtigt som muligt. Behandling af din trappe vil bedre beskytte dem mod pletter og anden skade – men det er ikke alt, du kan gøre for at forlænge deres liv. Undgå at bære sko på dine trin, som kan forårsage mærker, såsom høje hæle, der kan grave ind i træet. Du vil måske overveje en løber, som vil beskytte de dele af din trappe, som har de højeste trafikområder, mens du stadig viser træet på hver side af løberen.

Rengøring af dine trapper

Ligesom resten af ​​dit hjem vil din trappe være til stor nytte af fortsat kærlighed og omsorg. Vakuum og fej dem og rengør balustrade med en ren, fugtig klud. Du bør undgå rengøringsmidler, der kan beskadige lakket, og pas på, når du mopper som rengøringsvæsker, snavs og slibende virkning kan beskadige lakken i trapper bund. Hvis der er spild, skal du straks tørre dem op, især hvis væsken er kunstigt farvet. Disse vil medføre ubehagelige pletter i trækornet – du skal sænke træet tilbage og lakse det igen for at slippe af med dem.

Sollys:

Ligesom alle tømmermøbler er din egetrætrappe udsat for solskader over tid. Direkte sollys kan medføre, at trappen blokerer, bleges eller endda mørkere. Der er dog et par trin, du kan tage for at bremse processen ned, og forhindre skaden i at være for ekstreme. Hvor du kan, skal du installere lysfiltreringsgardiner og gardiner, så der ikke er så meget direkte lys på træet. Du bør også flytte møbler rundt fra tid til anden, hvis den sidder på trappen. For eksempel, hvis der er en løber på tømmeret, vil træet under tæppet efterfølgende være en anden farve til træet, der har været i direkte lys.

Egetrapper er godt håndværk

Din egetrætrappe kan være et stort aktiv for dit hjem og kan være så smuk som det er funktionelt. For at sikre, at det varer en levetid, skal du dog sørge for, at du er opmærksom på det. Ved hjælp af disse tips holder du din trappe og ser det bedst ud i fremtiden. Hvis du har yderligere spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte vores ekspert team.