på dit krydstogt

Krydstogt er en rejse fyldt med oplevelser

Når du undersøger krydstogter, kan du komme på tværs af nogle utrolige tilbud, men glem ikke de ekstra omkostninger som havneafgifter, skatter, udgifter og udgifter til udflugter.

Havneudflugter, uanset om de er bestilt via krydstogtskibet eller uafhængigt, tilføjer et ekstra gebyr til din ferie. Dobbeltkig på hvilken valuta ekskursionerne er i. Afhængigt af hvor du bor, kan det ikke være meget fornuftigt at booke et billigt krydstogt, men så ender med at betale hundredvis af ekstra dollars til en dagstur på grund af en dårlig valutaomregning.

OCEAN ELLER RIVERKRUISE?

Din krydstogtoplevelse afhænger meget af en af ​​to ting: hav eller flod krydstogt? De fleste rejsende slutter på en havrejse, fordi de typisk er mere overkommelige og har flere destinationer at vælge imellem. Flod cruising stiger imidlertid i popularitet og kan tage dig til steder, som et stort skib aldrig kunne nå. Nogle populære flodkrydstogtskibe omfatter Viking River Cruises og AmaWaterways.

Hvor kan du tage hen med krydstogt rejser

kahytter

Med forskellige kategorier af staterooms på hvert skib, fra vinduesløse indvendige hytter til havudsigt balkon værelser til store penthouses, er det nemt at finde noget for enhver smag og budget. Hvis du diskuterer, om du skal bestille en hytte med en balkon, skal du overveje din destination. Vil det være varmt nok til at nyde din balkon? Hvis du er på vej et sted køligere, vil du sandsynligvis ikke bruge meget tid der.

De vinduesløse indvendige hytter kan måske være triste, men jeg tøver ikke med at anbefale dem. Du vil ikke bruge meget tid i din kabine alligevel, bortset fra at sove, og de indeholder alt hvad du behøver for at få et behageligt krydstogt. Kabinestyrede rydder normalt dit værelse en gang hver morgen og vender tilbage om aftenen for at skrue ned kabinen.

Hvis du er tilbøjelig til at seesykke, så prøv at booke en hytte i midten af ​​skibet på en af ​​de nederste dæk, hvor den naturlige bevægelse af havet er stærkt reduceret.

Krydstogt for alle er til at finde hos os

Mindre skibe skaber en følelse af fællesskab og en bånd mellem passagererne. Det er nemt at få venner med alle om bord. På grund af størrelsen er der dog begrænsede aktiviteter om bord. På den modsatte ende af spektret er mega skibene, der bærer tusinder af mennesker, og chancerne er, at du sjældent vil se den samme person to gange. Disse skibe giver dig noget at gøre 24/7, fra indkøbscentre, skøjtebaner, klatrevægge, surfing og meget mere. FØDEVARER OG DRIKKEBOARD Alle måltider, vand, kaffe og te er inkluderet i din billetpris på de fleste krydstogtskibe. På luksus cruise linjer og visse flodkrydstogtskibe er også alkoholholdige drikkevarer inkluderet i billetprisen. Afhængigt af dit skibs størrelse er der normalt en eller flere store spisestuer åben hver dag på faste tidspunkter for dine vigtigste måltider. Tjek dit daglige skema (leveret til din skibsrum hver dag) for information om kjolekode og når formelle overnatninger finder sted på dit krydstogt. Buffetrestauranter er normalt åbne tidligere om morgenen og senere om natten, og altid gå med en afslappet kjole kode. Specielle restauranter findes om bord er tilgængelige mod et tillægsgebyr og reservationer anbefales generelt.  

UNDERHOLDNING Med nogle krydstogtskibe, der nu byder på teatre til søs, der holder flere mennesker end teatre på land, vil du ikke gå glip af underholdning. Natlige shows har normalt et tidligt og et sent show, og forestillinger ændrer sig dagligt. Du kan forvente alt fra Broadway musikere, komikere, ventriloquists, til tryllekunstnere og interessante offentlige højttalere.