et nyt køkken

Hvad skal du have lavet når du renover køkkener

å hjem remodeling projekter kommer med flere fordele-og mere hovedpine-end et stort køkken remodeling job. Hvis du ansætter en generel entreprenør (GC) for at klare et stort job, der udvider køkkenfodsporet, kan omkostningerne nemt gå ind i seksfigureringsområdet. Hvis du har modet til at tackle arbejdet selv, kan jobbet tage mange måneder at fuldføre, og du må muligvis leve uden et køkken i en god del af den tid.

Men et skinnende nyt køkken vil gøre dit hjem mere levedygtigt, og det vil øge egenkapitalværdien af ​​din ejendom som få andre remodeling projekter kan gøre. Et stort nyt køkken vil være fokus for familielivet og kan være centrum for sociale sammenkomster. Et fuldt ombygget køkken er helt sikkert et projekt, der er værd at bruge tid, penge og indsats, og du kan undgå at blive overvældet, hvis du fuldt ud forstår de trin, der går ind i processen, før du begynder.

Et stort antal køkkenreparationsprojekter ender med at skuffe en boligejer – eller chokerer dem med omkostningerne – simpelthen fordi de ikke har brugt den nødvendige tid til at bestemme, hvad de ønskede og hvad de havde råd til.

Nyt køkken af høj kvalitet

Ønsker og behov

Start med at spørge dig selv, hvilke vedvarende problemer du oplever med dit nuværende køkken. Er det et spørgsmål om for lidt plads til at lave mad effektivt? For lidt plads til at gemme mad og tallerkener? Mangler du spisepladser? Er apparaterne ineffektive eller for gamle? Eller laver køkkenet dig bare fordi det er så dateret og så grimt?

Opret en prioriteret liste over ting, du gerne vil have i dit nye køkken, sorteret efter deres betydning. Det er nyttigt at skelne mellem de elementer, du absolut har brug for, og dem, du bare vil have.

Virkelighedstjek

Tidligt i din planlægning konfronterer to-del virkeligheden af ​​et køkken remodeling projekt: logistik af arbejdet selv og bekostning involveret.

Hvis arbejdet vil blive udført af underleverandører, der forvaltes af en generel entreprenør, vil du have fremmede, der sporer gennem dit hus og gør støj og rod i løbet af uger eller måske endda et par måneder. Hvis du planlægger at gøre arbejdet selv, vil nedetiden for køkkenet sandsynligvis være meget længere – og har du virkelig den tid og de selvstændige færdigheder, der er nødvendige for at opnå dette?

Hvad koster en køkkenfornyelse

Overvej også den økonomiske tilbagebetaling på et nyt køkken. Hvis du planlægger at forblive i dit hus i mange år, kan et drømmekøkken være værd at kr 85.000 det vil koste, da det vil fungere som et funktionelt og attraktivt familie rum i årtier. Men hvis du er en tom nester, der planlægger at falde ned til et mindre hjem i de næste fem år, er måske en overfladisk køkkenrenovering virkelig den mere praktiske løsning. Et køkken er et meget personligt rum, og din ide om et drømmekøkken er måske ikke noget som den næste ejers idé. Køkken remodels returnerer en stor del af deres omkostninger i forbedret hjem egenkapital-men ikke alt det. Et køkken på kr 100.000 kan forbedre din boligværdi med kr 50.000 til kr 75.000, men forvent ikke at få din fulde investering tilbage.