Ved reparation af stenslag

Find det bedste firma til reparation af stenslag

Det bedste firma til reparation af stenslag afhænger af forskellige faktorer. De fleste lægger dog vægt på hastigheden, da man gerne vil have klaret opgaven hurtigt. Ligeledes lægger de fleste vægt på pris og god kundeservice samt et godt resultat. For at finde det bedste firma til reparation af din bils stenslag, må du gøre lidt forarbejde. Nedenfor gennemgås nogle af de parametre du bør være opmærksom på i processen.

Når uheldet er ude

Stenslag i din bils forrude er altid dødirriterende og ubelejligt. Det kan dog alligevel være en god idé at handle på det med det samme. Ved reparation af stenslag kan man være heldig, at det ikke er hele forruden, der skal skiftes, men at skaden kan begrænses til det lille mærke, som stenen har efterladt på ruden. Dette kræver som sagt, at man handler på problemet med det samme, og får et kyndigt firma til at se på skaden og sørge for at skaden inddæmmes, så den ikke udvikler sig i form af store revner i forruden.

Det første du kan gøre, er at søge på internettet efter firmaer der står for reparation af stenslag i dit nærområde. På firmaerne hjemmeside kan du typisk finde informationer om pris, så du kan finde frem til det billigste sted. Derefter skal du tage kontakt til firmaet og bestille en tid. Reparation af stenslag kan ofte udbedres inden for 24 timer. På denne måde kan du hurtigt komme videre.

Bliv klar til at køre videre efter reparation af stenslag

Når reparationen af stenslaget er foretaget, er du klar til at køre videre. Firmet du benytter til at udføre opgaven, kan vejlede dig i skadens omfang, og i forhold til hvor omfattende indgrebet er for at få bilen køreklar igen. Hvis ruden ikke udskiftes, og skaden blot inddæmmes, vil den ikke kunne udvikle sig derfra, og du kan derfor trygt køre videre.

Det lovmæssige

Ofte kan et stenslag være lille og fremstå ubetydeligt. Det er dog alligevel vigtigt at få et firma med speciale i reparation af stenslag til at kigge på det. Dette skyldes, at selv et lille mærke i forruden kan udvikle sig til store revner. Sidder disse revner i synsfeltet er det ikke længere lovligt at køre med, og kan udløse bøder, såfremt du bliver stoppet af politiet. Ligeledes kan skaderne være til fare for dig og din kørsel, da det kan give genskær fra solen, hvis strålerne rammer skaden.

Det forsikringsmæssige

Inden du får foretaget reparation af stenslag i din forrude, bør du tjekke dine forsikringer, i forhold til om de dækker dette. Mange bilforsikringer har nemlig dette på deres liste, og det ville være ærgerligt at overse denne fordel. Hos mange forsikringsselskaber kan der være en selvrisiko forbundet med udbedring af skaden, men der kan alligevel være penge at spare, hvis det fx er hele forruden der skal skiftes på bilen.