som både drivhuse

Drivhuse er til at dyrke grøntsager

Når du vælger et drivhus til en tildeling, er der et par ekstra ting at overveje, der måske ikke påvirker et drivhus i din have. Forhåbentlig vil denne korte vejledning hjælpe dig med at undgå nogle faldgruber.

Hvor skal man placere drivhuset på tildelingen

Ligesom med en have, vil du placere dit drivhus på beskyttet plan, fri for skygge og undgå frostlommer. Allotments er desværre ofte udsat for vandalisme, og intet synes at glæde kede schoolboys mere end lyden af at bryde glas. Prøv at placere drivhuset så langt fra grænser og porte som muligt.

Nogle steder har regler om hvor konstruktioner kan placeres og om størrelsen af dem. Det er værd at spørge din webstedschef, hvad der er acceptabelt, før du starter.

Grow Master Greenhouses

Base for drivhuse

Mange tildelinger tillader efter min mening ikke hældte betonfundamenter og mursten bygget baser eller vægge. Når alt kommer til alt, vil du ikke være der for evigt, og den næste lejer vil måske ikke have din drivhusbase bygget til beton blok!

Drivhuse er for alle have entusiaster

For et lille drivhus er jordbunden og blinding med sand, før du lægger plader ned over ukrudtsbekæmpende membran, ofte en acceptabel og hurtig løsning. Når du har forladt plottet, kan pladerne og membranen løftes, hvis det ikke er nødvendigt, og jorden grønt over. En anden mulighed for et lille drivhus, siger 6×8, er at anvende trykbehandlede hegnposter som stolper lagt på jævnt underlag som base. Hvis du kan, skal du lave en lavgrave under sovende og fylde med grus for at give noget dræning i regnvejr, så sovende ikke sidder i vand og rådner.

Med en større drivhuse hegn kan det ikke være op til jobbet og ordentlige stolper, normalt ville der være behov for 250mm x 125mm. Sørg for at behandlet timer bruges eller forkæle dig selv med et godt kvalitetsprodukt som Cuprinol.

Orangerie stil drivhus er en dejlig funktion at have i din have. De skiller sig virkelig ud som noget lidt anderledes og plejer at blive brugt som både drivhuse, men også som Solrum, hvor man kan slappe af.

Drivhuse er til at bruge hele året

Vi tilbyder to forskellige aluminium Orangerier fra Vitavia. Den første er toppen af sortimentet Sirius-model, som er et stort T-formet drivhus, der måles lidt over 12 meter bredt og langt. Sirius fås i sølv, grøn og en fantastisk pulverlakeret sort farve. Sirius er en fremragende rummelig havebygning, som vores kunder køber som et drivhus med dobbelt anvendelse til dyrkning af planter og ligeledes til brug som et haverum.

Vi har også den altid populære Eden Orangery med fuld længde hærdet sikkerhedsglas og et udvalg af sølv, grøn eller antracit grå ramme finish. Nyt i år er den fantastiske, luksus Juliana Orangery Greenhouse i et valg af sølv eller grå rammefarver med sorte dobbelte stabile døre.