bedemand kolding

Bedemand kolding er nogen der yder en høj service

Robert Ruggiero kan godt lide at sammenligne sit pletfri tre-etagers begravelsessted på Morris Park Avenue i Bronx til et fancy hotel, hvor der ikke er gjort nogen indsats for at opfylde en kundes ønsker.
Ring F. Ruggiero & Sons på 2 A.M., for eksempel, og du vil tale til en bedemand kolding, ikke en telefonsvarer, sagde hr. Ruggiero.

Hvis du insisterer på en åben kiste, kan hr. Ruggieros personale tage sig af det. Og hvis en pallbearer strandet i lufthavnen, sender begravelsesstedet en medarbejder til at hente personen op.

Tjeneste som sådan kommer ikke billigt, sagde hr. Ruggiero, og derfor er han rasende over for en ny by regulering, der ville kræve, at han lægger en stak prislister nær indgangen til sin virksomhed. Reglen vil lade kunderne sammenligne priser uden at skulle lytte til en salgsstigning.

Men hvis prisen var det eneste kriterium for at vælge et begravelsessted, sagde hr. Ruggiero, at han ville have en hård tid at konkurrere. ” Hvis nogen går op og ned Morris Park Avenue og sammenligner priser, ” sagde hr. Ruggiero, ” Jeg står ikke en chance. ”

Bedemand kolding er de bedste i branchen

Fortsæt med at læse hovedhistorien

Reglen, der kræver let adgang til prislister, er en af ​​flere, der udfordres for retten af ​​hr. Ruggiero og andre underleverandører.

I deres klage anklagede Metropolitan Bedemænd Association, som repræsenterer 200 begravelseshuse, Jules Polonetsky, kommissær for forbrugeranliggender, at udarbejde regler, der enten duplikerer statslige bestemmelser eller konflikter med dem.

Den 24. august, dagen før de nye regler trådte i kraft, udstedte justitsminister Beverly S. Cohen af ​​staten højesteret en blokering af to forordninger fra at træde i kraft i afventning af en 16 september høring.

På overfladen synes tvisten som den rutinemæssige giver og tager mellem regulatorer og den regulerede. Men industrien har taget en usædvanlig personlig tilgang i sit angreb på hr. Polonetsky og beskylder ham for at udføre en korstog for at tjene sine egne politiske ambitioner.

På en måde er retssagen et anbringende fra en branche, der føler, at den ofte bliver slået af offentlige embedsmænd og nyhedsmedierne. Bedemand sagde, at det særligt fremhæver dem som mål for et agentur, der normalt laver nyheder ved at forfølge osteelektronikforretninger eller sammenligne popcornpriser på biografer.

Se hvad vi har at tilbyde hos bedemand kolding

Bedemændene sagde, at en industri, der allerede er stærkt reguleret af Statens Department of Health og Federal Trade Commission, ikke bør underkastes endnu et lag af bureaukratiske kontroller.

Statlige embedsmænd foreslog, at industrien kunne have et punkt. ” Vi har spørgsmål, både juridisk og praktisk, om de nye regler, ” siger Claire Pospisil, talskvinde for Statens Institut for Sundhed, ” og da dette nu er genstand for en retssag vil afvente domstolens afgørelse. ”

Ubemærket af kritikken påpegede hr. Polonetsky, at byen i mange år har reguleret begravelseshjem. En begravelse, sagde han, er en af ​​de største udgifter, en familie måtte stå over for, og beslutninger, der kan betyde en forskel på tusindvis af dollars, bliver ofte lavet under stressende omstændigheder.

” Jo mere lys, der kaster ud på de problemer, der er forbundet med at planlægge en begravelse, ” sagde han. ” Jo flere forbrugere vil have gavn af at have de oplysninger, de har brug for. ” Han sagde, at hans afdeling havde konsulteret statslige og føderale embedsmænd inden udarbejdelsen af nye regler.